Assessors de Manteniment | Manteniment Integral


 


 


Més de 40 anys d’experiència al sector del manteniment posats a la vostra disposició

Manteniment integral d’instal·lacions de tota mena a Barcelona (província). També realitzem serveis de manteniment d’abast estatal, així com a Andorra, sempre segons pressupost.

Si desitgeu contractar els nostres serveis des de fora de la província de Barcelona, poseu-vos en contacte amb nosaltres, i valorarem la sol·licitud.
 


Característiques essencials dels nostres serveis
Vica mantenimiento - características esenciales

Certificació de les instal·lacions

  • Disposem de la Certificació d’Instal·ladors Autoritzats pel Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya (FERCA), per la qual cosa proporcionem la Certificació a totes les instal·lacions que realitzem.

Ajustament als pressupostos

  • Ens ajustem sempre a les necessitats econòmiques de cada projecte. Els nostres experts avaluen cadascun dels projectes de forma individualitzada, per la qual cosa l’eficiència econòmica és garantida.

Qualitat de l’execució

  • Mantenim una plantilla pròpia de tècnics i instal·ladors amb una àmplia experiència en els diversos sectors del manteniment. A ço li hem agregat un procès de formació continuada, per la qual cosa la qualitat dels processos és assegurada.

Qualitat dels materials

  • La qualitat dels materials forma part de la qualitat dels resultats, motiu pel qual només ens podem conformar amb el millor. Els nostres proveïdors són empreses de demostrada confiança, per la qual cosa únicament emprem materials de la millor qualitat.

Compromís amb la seguretat

  • La nostra responsabilitat quant a la seguretat és clara, i, per ço, la nostra empresa se sotmet periòdicament als pertinents controls en matèria de seguretat i processos (AENOR).

Respecte al medi ambient

  • La nostra empresa se sotmet periòdicament a l’examen d’entitats expertes en afers mediambientals (AENOR – Gestió Ambiental), per a assolir així certificar i mantenir els nostres elevats estàndards de respecte i protecció al medi ambient.

Compliment dels terminis

  • Cada projecte és coordinat per una sola persona responsable, la qual cosa garanteix la viabilitat real de les previsions. El compliment dels terminis és tan important pel client com per a nosaltres.

Garantia

  • Tots els nostres serveis estan dotats de garantia. Atès que cada servei és diferent, les característiques específiques de cada garantia són disponibles a cadascun dels apartats corresponents als diferents serveis específics.

Pressupostos gratuïts

  • Els pressupostos que realitzem són completament gratuïts i sense compromís.

 


Contacteu amb nosaltres

Mapa del lloc web